„I najduži put počinje prvim korakom“
InJob svojim kandidatima nudi stručnu pomoć u svim fazama na putu do sigurnog zaposlenja u Nemačkoj. Upoznajte se sa svim koracima koji Vas na tom putu očekuju i paketom usluga koje Vam nudimo.

Usluge posredovanja pri zapošljavanju za kandidate su potpuno BESPLATNE kako u pripremnoj fazi u zemlji, tako i nakon odlaska u Nemačku.

NAŠI KANDIDATI – medicinski tehničari opšteg, pedijatrijskog i ginekološko-akušerskog smera; fizioterapueti; radiološki tehničari; maturanti medicinskih škola;

I korak – PRIJAVA

PRIJAVITE SE – Pošaljite nam biografiju ili osnovne podatke o sebi i svojim kvalifikacijama na mejl: office@injob.rs ili se prijavite preko kontakt obrazaca na ovom sajtu.

II korak – UČENJE JEZIKA

NEMAČKI JEZIK – Jedan od najvažnijih preduslova za odlazak na rad u Nemačku jeste poznavanje jezika. Zbog toga smo osnovali Edukativni centar u okviru koga naši kandidati pohađaju kurs od početnog A1 do nivoa potrebnog za odlazak u Nemačku. Naši intenzivni kursevi koncipirani su tako da Vas optimalnim tempom u kratkom vremenskom periodu dovedu do cilja. Naši profesori Vas od samog početka kontinuirano pripremaju za polaganje priznatih TELC ispita B1 ili B2 opšti ili B1/B2 Pflege, za vođenje komunikacije na nemačkom govornom području i brzu integraciju u novo radno okruženje.

Saznajte više o  i
Pogledajte naše KURSEVE

STIPENDIRANJE – Program stipendiranja obuhvata 100% ili 60% finansiranja kursa nemačkog jezika od početnog A1 do nivoa potrebnog za rad u Nemačkoj (B1 opšti ili Pflege).

Saznajte više i PRIJAVITE SE

III korak  ZAPOŠLJAVANJE

Ostvarili smo dugoročnu saradnju sa uglednim klinikama u SR Nemačkoj i sa njima ugovorili odlične uslove za naše kandidate – platu i uslove rada u skladu sa nemačkim kolektivnim ugovorom, doček pri dolasku, odgovarajući smeštaj, kurs nemačkog jezika i pomoć prilikom integracije u novo okruženje i nostrifikacije diplome.

BIOGRAFIJA – Pomoći ćemo Vam oko sastavljanja biografije na nemačkom jeziku i poslaćemo Vašu prijavu na otvorene konkurse u nemačkim klinikama sa kojima već dugo uspešno sarađujemo.  

Proverite našu ponudu AKTUELNIH POSLOVA

INTERVJUI – Intervjui sa predstavnicima klinika održavaju se u Beogradu ili Nišu. Dugoročna saradnja sa klinikama u Nemačkoj omogućila nam je da veoma dobro upoznamo njihove specifične zahteve. Pripremićemo Vas za intervju sa potencijalnim poslodavcima i pomoći Vam da naglasite svoju stručnost i svoje jake strane.

IV korak – DOKUMENTACIJA

VIZA Priprema dokumentacije za vizu takođe je naša briga. Pomoći ćemo Vam da u Konzulat SR Nemačke odete sa spremnom kompletnom dokumentacijom u zakazanom terminu radi dobijanja radne vize.

NOSTRIFIKACIJA DIPLOME: Nostrifikacija diplome je neophodna kako biste radili kao samostalna i priznata medicinska sestra-tehničar u Nemačkoj, ali i kako biste postigli potpunu jednakost sa nemačkim medicinskim radnicima. Naša je obaveza da Vam pomognemo oko pripreme, prevoda i slanja istih u nadležnu nemačku instituciju.

V korak – U NEMAČKOJ

INTEGRACIJA: Po dolasku u Nemačku uz Vas smo prilikom otvaranja računa u banci, prijave boravka, prijave zdravstvenog osiguranja, upoznavanja sa klinikom. U svakom trenutku smo tu da Vam pružimo podršku.

SPAJANJE PORODICE: Znamo da Vam je porodica najvažnija i da prisustvo porodice u novoj sredini mnogo znači. Zbog toga Vam pružamo maksimalnu pomoć kod spajanja porodice u vidu saveta i pripreme dokumentacije.

Kako konkurisati?
Ukoliko ste zainteresovani, možete aplicirati popunjavanjem kontakt forme ili direktnim slanjem biografije na email:

office@injob.rs – za zapošljavanje
edukacija@injob.rs – za stipendiranje (kurs nemačkog jezika)

Odgovorićemo na Vaš upit u najkraćem roku.