KONKURS ZA PRIJAVU

NA DUALNO OBRAZOVANJE U NEMAČKOJ

Besplatno školovanje u Nemačkoj po sistemu dualnog obrazovanja i sticanje nemačke diplome za zvanje medicinska sestra/tehničar – Pflegefachfrau/Pflegefachmann

Otvorite vrata uspeha i steknite visoko vrednovanu kvalifikaciju u inostranstvu!

InJob International u saradnji sa renomiranim kliničkim centrom Helios predstavlja projekat dualnog obrazovanja u Nemačkoj. Ako si završio/la treći ili četvrti stepen srednje stručne spreme, bilo kog obrazovnog profila imaš priliku da se prijaviš za program dualnog obrazovanja i stekneš nemačku diplomu medicinske sestre – tehničara.

Jedan od najprivlačnijih aspekata programa je zagarantovano zaposlenje u Helios kliničkom centru nakon završenog školovanja, tokom kojeg je obezbedjena i mesečna zarada za sve polaznike. Helios klinički centar poseduje najmodernije uslove za rad i pruža vam priliku da budete deo tima vrhunskih medicinskih radnika.

Kao deo ovog programa kandidati će dobiti jednaku priliku za napredovanje i dalje usavršavanje otvarajući vrata za ostvarivanje dugoročne i uspešne karijere.

Program dualnog obrazovanja obuhvata:

U Srbiji :

 • Besplatan kurs nemačkog jezika u Edukativnom centru InJob – učite nemački do B1 nivoa potpuno besplatno i time ostvarujete uslov da dobijete vizu

Finansijska podrška za:

 • prevod dokumenata
 • taksu za vizu u nemačkoj ambasadi
 • putne troškove za odlazak u Nemačku

U Nemačkoj :

 • Besplatno školovanje: Nudimo vam izvanrednu mogućnost da se besplatno školujete u Nemačkoj. Uz podršku Klinike Helios, imaćete priliku da pohađate Medicinsku školu u Nemačkoj i steknete nemačku diplomu.
 • Mesečna zarada za sve polaznike: Verujemo da vaš trud i posvećenost zaslužuju adekvatnu nagradu zato svaki polaznik Medicinske škole u Nemačkoj dobija mesečnu zaradu. Ova finansijska podrška omogućava vam da se fokusirate na svoje obrazovanje i ostvarite profesionalni napredak.
 • Obezbedjen smeštaj za ceo period školovanja
 • Besplatan kurs B2 nemačkog jezika

Za prijavu na konkurs za dualno obrazovanje neophodno je da ispunjavate sledeće uslove:

 • Završena srednja škola – treći ili četvrti stepen
 • Starosna granica od 18 do 30 godina
 • Potvrda o nekažnjavanju / neosudjivanosti

Prijavite se za jedinstveni program medjunarodnog dualnog obrazovanja u Nemačkoj i postanite deo najtraženije struke u Nemačkoj a to će vam omogućiti da radite kao medicinska sestra – tehničar u Nemačkoj. Očekuje vas prilika za stručnim usavršavanjem i daljim napredovanjem u karijeri.

*Svi zainteresovani kandidati moraju ispunjavati određene uslove i zahtevi za prijavu su podložni oceni i selekciji.

Broj mesta za prijavu na konkurs je ograničen.

PRIJAVITE SE

  Znanje nemačkog jezika
  Nemam znanjeA1A2B1B2