ONLINE-NASTAVA NEMAČKOG JEZIKA

Stanujete daleko od naših centara za učenje jezika? Ne možete da uskladite svoje obaveze sa terminima u školi? Živite u inostranstvu?

Učite gde i kada želite!

InJob Vam nudi online-nastavu nemačkog jezika koju možete pratiti preko svog računara ili telefona, od kuće ili kancelarije, a da pritom nimalo ne izgubite na kvalitetu. Naši skajp-časovi podrazumevaju živ razgovor sa predavačem, sistematsko razvijanje veština pisanja, slušanja, usmene konverzacije ali i grupnu interakciju i naše omiljene grupne igrice, ukoliko časove pohađate zajedno sa drugim polaznicima.

Bilo da se pripremate za polaganje ispita ili za život i rad na nemačkom govornom području, naša online-nastava je pravi izbor za Vas.

Online-časove možete pohađati:

INDIVIDUALNO Sami birate svoje termine u dogovoru sa profesorom u skladu sa svojim slobodnim vremenom. Časovi su u potpunosti prilagođeni Vašim potrebama i ciljevima.

GRUPNO Pre svega za naše kandidate iz drugih gradova organizovali smo online-kurseve nemačkog jezika u utvrđenim terminima i sa utvrđenim brojem časova za svaki nivo. Rad se odvija u malim grupama do 4 polaznika.

Nastavu vode visoko kvalifikovani profesori, sa velikim predavačkim iskustvom, posebno obučeni za vođenje nastave na daljinu.

Za medicinske tehičare mogućnost stipendiranja od 60% ili čak 100% od početnog A1 nivoa do B1/B2 Pflege

Iskoristite prednosti digitalne tehnologije i naučite jezik iz udobnosti svoga doma!

Za dodatne informacije i prijave naš tim Vam stoji na raspolaganju.
edukacija@injob.rs
011 / 2644-888
064 / 4807-037

Prijava