PROGOVORITE nemački brzo i uz osmeh

U okviru naših intenzivnih kurseva nemačkog jezika uz osmeh ćemo Vas provesti od prvih rečenica na A1 nivou do samostalne upotrebe jezika na C1 i omogućiti Vam da sigurno ovladate veštinama usmenog i pisanog izražavanja i interakcije sa maternjim govornicima.

Usvojite gramatiku na lak i razumljiv način i integrišite je uz mnoštvo interaktivnih vežbi i igara do stepena kada prestajete da mislite na nju.

Progovorite nemački uz savremene metode, komunikativan pristup, audio-vizuelne sadržaje, interaktivne vežbanke i kreativan rad u grupama.

MEDICINSKI NEMAČKI

Dugogodišnja uspešna saradnja sa klinikama iz Nemačke i našim kandidatima omogućila nam je da dobro upoznamo zajedničke potrebe i zahteve te da kreiramo program koji Vas sigurno i brzo vodi do cilja.

Na našim specijalističkim kursevima nemačkog medicinskog jezika u kratkom roku ćemo Vas pripremiti za novi korak u karijeri. Pomoći ćemo Vam da:

  • naučite jezik svoje struke
  • uspešno nastupite na intervjuu za posao
  • položite odgovarajuće ispite i steknete certifikat koji Vam je potreban za dobijanje radne vize i nostrifikaciju diplome
  • brzo se integrišete u novo poslovno okruženje i ostvarite uspešnu komunikaciju sa pacijentima, kolegama i pretpostavljenima

Nastavu vode visoko kvalifikovani profesori, duboko posvećeni svom pozivu, sa bogatim predavačkim iskustvom i stoje Vam na raspolaganju u svakom segmentu učenja. Naši kursevi su organizovani po najsavremenijim metodama i programima sa akcentom na usmenoj komunikaciji. Rad na višim medicinskim kursevima odvija se po specijalističkim programima za medicinski nemački i stručnoj literaturi Ispitnog centra telc.

Nastava se organizuje u grupama od 4 do najviše 8 polaznika. Nakon svakog završenog nivoa organizujemo besplatan interni test.

Ono najvažnije već poznajete – svoju struku.
Kurseve nemačkog jezika prepustite nama!

Za odabrane kandidate medicinske struke odobravamo popuste od 60% i čak 100%

Prijavite se